Львів’ян і гостей міста закликають долучитися до церемонії прощання з бійцем 24-ї ОМБр

Завтра Львів проводжає в останню путь Героя Олега Коліуша

жалоба
Фото: Армія Інформ

Завтра, 25 червня, Львів попрощається з Героєм Олегом Коліушем, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками.

Як повідомляє ЛМР, чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання та утриматися на цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Об 11:00 год. розпочнеться Чин похорону у Гарнізонному храмі, в 11:30 год. відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія попрямує до Личаківського кладовища. 

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11)–пл. Катедральна–пл. Ринок (міська церемонія прощання)–вул. Руська–вул. Підвальна–вул. Володимира Винниченка–пл. Соборна–вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар. 

На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. 

Олег Коліуш (16.02.1978–21.06.2022). Львів’янин. Навчався у школі № 12 міста Львова (сьогодні — ліцей № 37 Львівської міської ради). Опісля закінчив технікум за спеціальністю «автослюсарська справа». Із початком агресії російської федерації вирішив стати на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. Після повномасштабного вторгнення росії, вдруге прийняв рішення боротися із російськими загарбниками. 

Солдат. Проходив військову службу у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. У Олега Коліуша залишилися батьки, сестра та племінники.

Як повідомлялося, у Самборі попрощались із ще одним загиблим захисником України.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також