Львів’ян просять повідомляти про недотримання перевізниками системи сортування сміття

smittya
smittya

Мешканців Львова і журналістів закликають у випадку виявлення факту недотримання перевізником системного роздільного сортування сміття повідомляти на гарячу лінію області або у департамент ЖКГ ЛОДА.


Про це у вівторок, 1 серпня, під час брифінгу щодо відновлення системи сортування ТПВ у м. Львові розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає кореспондент «Вголосу»


«Звертаємося до журналістів та громадськості: якщо ви будете бачити факти того, що перевізник скидає сміття в одну машину, прошу звертатися або на гарячу лінію області, або у департамент ЖКГ, аби ми могли оперативно реагувати, – зазначив він. – У подальшому цей перевізник нестиме відповідне покарання».


Також Назарій Романчук додав: «Перевізникам ми говоримо про те, щоб окремо сортувати пластик, папір і скло. У більшості випадків вони вимоги виконують. Якщо не будуть виконувати, будемо відповідно реагувати і вони доставлятимуть майданчики», – резюмував він.


 

varta1.com.ua: Новини