Львів'ян та гостей міста запрошують на фестини "Великдень в Гаю"

pascha1gaevka
pascha1gaevka

16 та 17 квітня  Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай) запрошує львів’ян та гостей міста на традиційні фестини «Великдень у гаю».

 

Програма свята наповнена духовним змістом, оповита красою українських традицій. Потрапивши на територію музею, відвідувачі одразу будуть долучені до давньої традиційної гаївки «Кривий танець», рухаючись якою, потраплять у вир дійства.

На Фестинах будуть діяти ряд святкових галявин на яких водитимуть гаївки, веснянки, забави та розваги. Головна подія свята - Великодній флешмоб у якому об’єднається понад 1000 осіб в «Алею благословення". Про це повідомляють організатори дійства. 

 

Впродовж святкування також відбудуться виступи фольклорних колективів, привітання від християнських спільнот, естрадних виконавців.



Головні гості фестин – ансамбль із Австрії «Народна танцювальна група Штайн» (нім. «Volkstanzgruppe Stein») з нижньо-австрійського міста Кремс



Для найменших учасників свята на дитячій галявині будуть проведені давні традиційні Великодні забави, гаївочки. А галявина середньовічних лицарів запросить дітей на майстер-класи лицарських боїв.

Для зручності відвідувачів організатори фестин «Великдень в гаю» передбачили додаткові можливості придбання квитків:

- заздалегідь онлайн https://ticketclub.com.ua/event/4045/ або в касах Ticketclub, що знаходяться за адресою вул. Галицька 1(2- йповерх), антикафе Communa (працює цілодобово) або по вул. С. Крушельницької 3, антикафе Come in ... (з 10:00 - 23:00)

- у день фестин працюватиме 6 кас - 1 постійнодіюча та 5 додаткових.


Вартість повного квитка- 30 грн; пільгового- 20 грн. Пільговий квиток для дітей від 7 років, учнів та студентів, при наявності студентського квитка.


Право на безкоштовні відвідини музею мають наступні категорії громадян (умови діють лише за пред’явленням документів, що засвідчує належність до вказаної категорії громадян):



  • інваліди І та ІІ групи;



  • діти дошкільного віку;



  • військовослужбовці строкової служби;



  • ветерани Великої Вітчизняної війни;



  • учасники бойових дій



  • працівники музейних установ



Програма заходу:


varta1.com.ua: Новини