Львів’ян та вимушених переселенців запрошують разом прибрати місто до Великодня

Також закликають навести лад на прибудинкових територіях

Фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У Львові сьогодні стартувало традиційне загальноміське прибирання міста перед Великоднем. Долучитися до толоки можна всім охочим впродовж двох днів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, 15 та 16 квітня, львів’яни та гості наводитимуть лад на 50 локаціях та у всіх комунальних закладах освіти, що стали тимчасовими домівками для евакуйованих українців. Окрім мешканців, у толоці візьмуть участь волонтери міжнародних організацій, а також вимушені переселенці.

«Наше місто стало прихистком для понад 200 тисяч українців, які приїхали до Львова, рятуючись від війни. Спільне прибирання міста стане чудовою нагодою познайомитись між собою та зблизитись. Це буде особлива толока. Раніше ми зосереджувались на прибиранні парків. Зараз вони достатньо доглянуті, тому цього року зможемо більше уваги приділити віддаленим районам», — каже керівниця управління екології та природних ресурсів Олександра Сладкова.

У місті обрали низку локацій, які потребують додаткової уваги та прибирання. Втім, зведеної карти цьогоріч не оприлюднюють із міркувань безпеки. Усі, хто хочуть долучитися до толоки, можуть звернутися в управління екології та природних ресурсів за телефоном: +38 (032) 297-57-55. Там підкажуть найближчу локацію.

Окрім того, львів’ян закликають навести лад на прибудинкових територіях.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також