Львів’ян закликають віддати останню шану десантнику 80-ї ОДШБр

Завтра Львів прощатиметься з Героєм Павлом Соколовим

жалоба
Ілюстрація: Укрінформ

Завтра, 15 червня, Львів прощатиметься з Героєм Павлом Соколовим, який загинув у бою з російськими окупантами.

Як повідомляє ЛМР, чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до церемонії прощання з Героєм та утриматися від проведення розважальних заходів чи святкувань.

Розпочнеться чин похорону об 11:00 год у Гарнізонному храмі храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11). Об 11.30 год. відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище. Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11)–пл. Катедральна–пл. Ринок (міська церемонія прощання)–вул. Руська–вул. Підвальна–вул. Володимира Винниченка–пл. Соборна–вул. Пекарська–вул. Шімзерів–вул. Мечникова–Личаківський цвинтар (поле почесних поховань № 86А). На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою. Похорон Героя триватиме приблизно до 12:30 год.

Павло Соколов (04.09.1997–10.06.2022). Львів’янин. Навчався у ліцеї «Сихівський» Львівської міської ради. Згодом закінчив технологічний фаховий коледж державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України». У мирний час працював менеджером низки торговельних мереж, а також у ТзОВ «Нова Пошта».

На початку березня Павло Соколов пішов на війну. Старший солдат. Служив у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України. У Героя залишилися батьки, сестра, брат та бабусі.

фото: ЛМР

Як повідомлялося, у Попасній під час бою з російськими окупантами загинув другокурсник ЛНУ ім. І. Франка.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також