Львів’ян закликають прихистити глухонімого чоловіка, який живе у Брюховицькому лісі (ФОТО)

2021-12-07-110914
2021-12-07-110914

Мешканців Львівщини закликають допомогти глухонімому чоловіку, який два роки живе у наметі в Брюховицьколму лісі. Небайдужих просять відгукнутися і допомогти з житлом чоловіку.

Як інформує «Варта1», про це повідомляється на сторінці спільноти «Голоско» у «Facebook».

«Мали нагоду провідати п. Романа, який живе вже 2 роки у наметі в Брюховицькому лісі поблизу Львова. Цьому чоловікові лише 63 роки, він глухонімий, то ж спілкуватися прийшлося через написання записок, які пише грамотно і змістовно. Він не жебракує, але від допомоги у вигляді продуктів чи одягу не відмовляється. Свого часу працював слюсарем на заводі «Кінескоп», проте тепер нікому не потрібний. Намет не опалюється, а зима вже вступила у свої права. Каже п. Роман, що готовий переїхати у якесь стаціонарне житло, а догляду не потребує — дає собі раду сам», — зазначається у дописі Олени Мицак і Ярослава Кардаша.

«Звертаємося до людей, хто може зарадити біді й надати у користування цьому чоловікові якусь невеличку хатину у якомусь селі, придатну для життя. Відомо, що сьогодні багато таких будинків пустує по селах... Якщо знайдуться бажаючі допомогти, то можна навідатися до нього безпосередньо до намету біля траси «Львів–Брюховичі», по правій стороні одразу за Голоско, або телефонуйте: 0673293369», — зазначається у дописі.

varta1.com.ua: Новини