Львів’ян запрошують на Благодійний концертний захід на підтримку ЗСУ

Приходьте, щоб зібрати кошти на ЗСУ!

У неділю, 7 серпня,  на Левандівці, на вулиці Повітряній, 20, у парку, поблизу «Супутника», відбудеться Благодійний концертний захід на підтримку ЗСУ.

Мешканці цього мікрорайону та БО «ІНВЕСТУЙ В МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» об’єднали свої зусилля, щоб зібрати кошти на автомобіль для бійців із батальйону «Сихів» 125 бригади, які зараз перебувають на лінії вогню на Харківському напрямку.

Усі кошти, які вдасться зібрати — будуть передані на придбання автомобіля, якого потребують наші захисники.

Такий Захід вже відбувся у мікрорайоні Рясне 1 17 липня. На цьому заході було зібрано 106 тис грн та вже придбано автомобіль, який днями відправиться до наших бійців. Потрібен ще 1 автомобіль і ми разом зможемо зібрати на нього кошти.

З 14:00 год. розпочнеться Ярмарка, яку організували не байдужі мешканці мікрорайону Левандівка. Гості зможуть поласувати домашньою випічкою, придбати сувеніри ручної роботи.

На території ярмарки діятиме безкоштовна художня майстерня, на якій дітвора зможе намалювати малюнок, написати листівку для наших захисників. Також наші діти зможуть написати свої побажання на прапорі.

Усі ці подаруночки поїдуть до наших хлопців із 125 бригади. Окрім цього, на нашому заході працюватимуть атракціони, фуд-корд, фото зона та благодійний збір коштів для наших бійців.

На ярмарку буде представлена кікімора — кожен охочий зможе підійти та проплести її, ознайомитися із усіма процесами створення — адже не лише коштами, але і своєю працею можна і дуже потрібно допомагати ЗСУ.

Ініціатор заходу — Благодійна організація « Інвестуй в майбутнє України»

Ведучий — Юрій Попів

Концертна програма розпочнеться о 17:00 год.

Відкривають наш концерт маленькі таланти мікрорайону Левандівка та запрошені хореографічні колективи.

Також виступатимуть:

  • Dzidzio (Юра Михайлів);
  • «Шосте чуття»;
  • ХАС;
  • Роман Скорпіон.

Традиційно на Заході відбудеться благодійна лотерея, у якій можуть взяти усі бажаючі. Дуже багато цінних подарунків як для дорослих, так і для діток.

100 % зібраних коштів буде передано на автомобіль для ЗСУ.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також