Львів’янам пропонують придбати мультимодальний квиток, з яким можна користуватись трамваями, тролейбусами та велопрокатом

1098482375
1098482375

З 14 до 22 вересня львів'янам та гостям міста пропонують можливість придбати мультимодальний квиток за 125 грн. — 7-денний абонемент на проїзд у трамваях, тролейбусах. Також разом із цим додатково отримають промокод на користування сервісами прокатів «Некстбайк Україна» і електросамокатів «E-wings». Про це пише пресслужба міської ради.


Придбати єдиний тижневий абонемент на проїзд у електротранспорті, з промокодами до сервісів, можна на сайті.


«Щорічно Львів долучається до Європейського тижня мобільності — загальноєвропейської ініціативи, спрямованої на поліпшення навколишнього природного середовища та умов життя в громадах. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту та спонукати мешканців спробувати альтернативні види транспорту», — пояснюють таку акцію в міській раді.


За думкою організаторів, мультимодальність сприяє комбінуванню різних способів пересування містом в межах одного переміщення або впродовж дня, в залежності від того, який спосіб є доречний в тому чи іншому випадку. Наприклад, використання мультимодального квитка дозволяє поєднувати трамвай чи тролейбус з електросамокатом чи велосипедом.


ЄТМ у Львові організовує Львівська міська рада спільно з КУ Інститут міста та проєктом TUMIVolt — міська мобільність з відновлювальної енергетики Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), що стартував в кінці минулого року у Львові.

varta1.com.ua: Новини