Львів'янину оголошено про підозру за незаконну організацію виїзду чоловіків за кордон

Коштували його послуги 500 у.е

Фото прокуратура Львівської області

Правоохоронці повідомили про підозру львів’янину, за організацію незаконного перетину кордону військовозобов’язаним в статусі інваліда. Про це інформують у прес-службі прокуратури Львівської області

«За процесуального керівництва обласної прокуратури повідомлено про підозру 54-річному львів’янину. Йому інкримінують організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України та підроблення офіційних документів», - йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що підозрюваний під час дії воєнного стану сприяв у незаконному перетині державного кордону України.

Фото прокуратура Львівської області

За грошову винагороду він виготовив та в подальшому збув військовозобов’язаному пакет фіктивних документів. Зокрема, довідку з акта огляду медико-соціальною експертною комісією та пенсійне посвідчення.

«В останніх містились завідомо недостовірні відомості щодо отримання відповідної групи інвалідності. Це надавало чоловіку право безперешкодного перетину кордону. Свої послуги він оцінив у 500 доларів США за пакет документів», - додали в прокуратурі.

Читайте також: в Україні пропонують дозволити виїжджати за кордон всім чоловікам, але за умови

«Майстерню» з виготовлення підробок чоловік облаштував у себе вдома.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена