Львів’янка придумала «лайфхак» з паркуванням у центрі міста: у «Львівавтодорі» розчарували винахідницю

Штраф всеодно отримуєте

Фото ілюстративне

В інтернеті шириться відео-”лайфхак” від мешканки Львова. На відео дівчина розказує, як паркуватись та не сплачувати за паркування. У «Львівавтодорі» спростували «лайфхак» та попередили про наслідки.

За словами жінки: “Отримуєте штраф, возите його з собою і вставляєте на лобове, коли паркуєтеся в центрі. Ніхто не дасть Вам штраф, якщо він у Вас вже є“.

У «Львівавтодорі» розчарувати панянку та розповіли правду про цей “лайфхак”.

«Всі машини, запарковані на паркувальних майданчиках, інспектори з паркування перевіряють, скануючи номерні знаки на своїх робочих планшетах, причому робиться це двічі — по прибуттю на паркувальний майданчик та мінімум через 10 хвилин повторно.  Автоматизована система відображає, коли саме здійснювалась оплата та чи взагалі проводилась оплата за паркування.

Відповідно, відсутність оплати при першому скануванні інспектор бачить одразу. При другому скануванні інспектор бачить не тільки час першого сканування, а й так само відсутність/наявність оплати чи штрафу. Таким чином — друге сканування — відсутність оплати в системі = накладання штрафу)», — йдеться у повідомлені.

У «Львівавтодорі» додали, що при наявності фальшивого штрафу на лобовому склі, Ви все одно не уникните накладання штрафу. Якщо водій, протягом 10 хвилин паркування не здійснить оплату за паркування — відповідно отримує штраф згідно постанови КМУ № 1342.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові облаштують нові майданчики для паркування.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена