Львівщина 4 квітня зустрічатиме полеглого на війні розвідника, лейтенанта Арсена Мартинюка, якому тепер назавжди 22 роки

Похорон Героя у пʼятницю на кладовищі у Бродах

1 квітня у Бахмутському районі загинув Арсен Борисович Мартинюк. Він був лейтенантом, начальником розвідки штабу самохідного артилерійського дивізіону військової частини. Тепер йому назавжди 22,  йдеться у повідомленні Бродівської міської ради.

Завтра, 4 квітня, Бродівська громада зустріне загиблого героя «на щиті» на вул. 22 Січня біля скверу 900-річчя (магазин «Орися»). Колона пройде до Дому Скорботи на 22 Січня. Там відбудеться парастас.

У пʼятницю о 12:00 відбудеться прощання з загиблим. Скорботна колона пройде від 22 Січня до церкви Воздвиження Чесного Животворящого Хреста, де відбудеться чин похорону. Опісля через площу Ринок супроводять полеглого Героя до центрального кладовища.

Читайте також: в боях на Донеччині Україна втратила воїна з Львівщини Петра Юркевича.

«Вони не обирали війну, але війна вибрала їх. Найтяжчі чорні звістки приходять на Бродівщину про загибель молодих, активних українців, які мали будувати майбутнє нашої країни, але полягли у бою за свободу», зазначається у дописі міської ради.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий