Львівщина 6 червня попрощається із вісьмома Героями, які полягли на війні (ФОТО)

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

ФОТО: "Варта-1"

Сьогодні, 6 червня, Львівщина прощається із захисниками, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомила Львівська ОВА.

 Юрій Малінський

Житель Городка.
На початку повномасштабного вторгнення був мобілізований до Збройних сил України. Проходив службу у складі окремого спеціального батальйону OPFOR.
Загинув 2 червня 2024 року поблизу населеного пункту Костянтинівка Покровського району на Донеччині.
Воїну був 51 рік.

 Микола Хабаль

Житель села Ясенка-Стецьова Турківської громади. Військовослужбовець був начальником інженерно-позиційної групи інженерного-саперного взводу військової частини А4943.
Загинув поблизу населеного пункту Роботине Запорізької області.

 Олег Войтович

Родом із Миколаєва Львівської області. Був старшим солдатом механізованого батальйону військової частини А4053. Загинув під час виконання бойового завдання неподалік Лиману Краматорського району Донецької області.

Юрій Гнатів

Уродженець Стрия. 25 лютого 2022 року добровольцем долучився до захисту України. Оперативний черговий командного пункту військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в Борівській Андріївці Ізюмського району на Харківщині.

Тарас Гутникевич

Народився та проживав у селі Дережичі Дрогобицького району. Згодом переїхав до Дрогобича.
У 18 років пішов на службу у військово-морський флот. Був на військових навчаннях у Великобританії, де пройшов вишкіл штурмовика, згодом служив у Одесі. Був матросом на патрульно-протидиверсійному катері.
Загинув 31 травня 2024 року під час виконання бойових завдань.

Павло Борсук

Львів’янин. Своє дитинство провів у місті Стебник Львівської області.
У 2011 році склав присягу державного службовця та обійняв посаду старшого інспектора відділу митного оформлення Луганської митниці. З січня 2014 до 2021 року працював державним інспектором відділу митного оформлення митного поста «Городок» у Львівській області.
Із початком повномасштабного вторгнення росії активно займався волонтерською діяльністю, неодноразово транспортував допомогу у зону бойових дій. У липні 2023 року став до лав Збройних Сил України. Боронив державу від російських загарбників на південному напрямку у лавах 141-ї окремої піхотної бригади Сухопутних військ ЗСУ.

Віктор Вовк

Львів’янин.
Із початком повномасштабного вторгнення проходив військову службу у Львівському ТЦК та СП. Згодом виконував завдання у лавах 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс». Впродовж останнього часу перебував на службі у складі військової частини А4728.

Ярослав Котик

Родом із Червонограда Сокальського району Львівської області. Службу проходив у військовій частині А1556. Загинув 2 червня на Запорізькому напрямі.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також