Львівщина сьогодні попрощається з двома загиблими Героями (ФОТО)

Вічна пам’ять та співчуття близьким!

У четвер, 20 червня, у Новояворівській громаді, Львівської області, відбудеться прощання з двома загиблими на війні місцевими мешканцями — 24-річним Любомиром Домітрячком та 28-літнім Ярославом Соричем. Про це повідомляє Новояворівська міська рада у «Facebook».

Так, об 11:00 год., у Храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться чин похорону Любомира, який загинув в боях з окупантами 25-го червня. Його поховають на цвинтарі міста Новояворівськ.

Довідка про Героя: Любомир Домітрячко народився в Бориславі, був сиротою і виховувався в Червоноградській школі-інтернаті. Згодом вивчився на кухаря. У 2017 році за контрактом пішов захищати українську землю від ворога у складі 24 ОМБр ім. короля Данила.

Також 30 червня, о 15:00 год., у храмі Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ с. Добростани відбудеться чин похорону Ярослава Сорича. Захисника поховають на місцевому цвинтарі.

Довідка про загиблого Героя: 27 червня 2022 року, захищаючи українську землю від російських окупантів на Миколаївщині, загинув старший солдат Ярослав Ярославович Сорич.

Ярослав Ярославович Сорич народився 1 серпня 1993 року у селі Добростани.

Навчався в Ємилівській ЗОШ І–ІІ ступенів (Кіровоградська область), після чого здобув професію електрозварвальника в Новояворівському вищому професійному училищі.

З 2015 року проживав в Києві, працював на Дарницькому вагоноремонтному заводі.

З повномасштабним вторгненням росії в Україну, Ярослав пішов захищати українську землю.

27 червня 2022 року, ворог обірвав життя 28-річного захисника України, старшого солдата Ярослава.

У Героя залишилися мати Олександра Василівна, брат Роман, сестри — Ірина, Надія та Тетяна.

Додамо, що у Львові сьогодні прощатимуться з двома Героями — Едуардом Керімовим та Михайлом Міхеєвим, які загинули у боротьбі з російськими окупантами.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також