Львівщина вперше прийняла Всеукраїнський етап «Ігор Нескорених» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Змагалися понад 200 захисників і захисниць

Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Вперше  Львівщина  прийняла Всеукраїнський етап змагань «Ігор Нескорених». Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної військової адміністрації.

Зазначається, що Львівщина була представлена найчисленнішим складом.

«Змагалися понад 200 наших захисниць і захисників та ветеранів, які отримали поранення, захворювання чи інвалідність під час захисту держави.  24 учасників цих змагань відберуть у національну збірну України. Вони візьмуть участь у VI міжнародних спортивних змаганнях Invictus Games-2023, які відбудуться у вересні у Німеччині», - йдеться у повідомленні.

Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Як зазначив Максим Козицький, нескорений – це про український народ. Українці побачили війну, відчули біль втрат, пройшли через випробування і не здалися – вистояли. Я радий вітати у цих оборонцях команду українського народу – команду друзів і побратимів, які вірять у перемогу нашої держави, й творять її

Донедавна – на передовій, а тепер і в тилу. Дякую кожному та кожній. Віримо у вас!

Читайте також: у Львові провели наймасштабніші Всеукраїнські змагання Ігри Нескорених

Для довідки: Invictus Games започатковані в 2014 році принцом Гаррі та вперше були проведені у Лондоні (Великобританія).

У них взяли участь близько 300 спортсменів із 13 країн, які воювали разом зі Сполученим Королівством у останніх військових кампаніях.

Ігри Нескорених 2023 відбудуться у Дюссельдорфі (Німеччина) з 9 по 16 вересня під девізом «ДІМ ДЛЯ ПОВАГИ».

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена