Львівщина втратила на війні Героя Романа Пиріна (ФОТО)

Вічна пам'ять!

Мешканець Дрогобицької громади – вихідець села Монастир-Дережицький Роман Пирін віддав життя за Україну, захищаючи її від ворога. Сумну звістку про втрату Героя повідомили 22 вересня у Дрогобицькій міській раді.

«Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті Героя — Романа Пиріна. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи», - йдеться у повідомленні.

Роман Пирін виконував бойові завдання з захисту України на передових позиціях фронту. На жаль, під час захисту України, життя воїна обірвалось в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Довідка про Героя: Роман народився 28 вересня 1968 року. Проживав у селі Монастир-Дережицький. Закінчив місцеву школу в селі Дережичі, Бориславське училище.

Працював на Дрогобицькому машинобудівному заводі.

З початком повномасштабного вторгнення росії на українські землі, Романа мобілізували. З кінця березня 2022 року він став на захист України, в складі вч 3028 Національної Гвардії України.

З рідних у Героя залишилась дружина, мама, двоє синів та невістка.

Прибуття траурного конвою з тілом загиблого Героя очікується завтра.

Читайте також: чергова сумна звістка з фронту: загинув воїн з Львівщини Володимир Звір

Час зустрічі та проведення парастасу і чину похорону буде повідомлено додатково.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена