Львівщина завтра прощатиметься з загиблим героєм — Романом Змінчаком (ФОТО)

У Романа залишилась дружина та двоє дітей

Сьогодні Дрогобиччина зустріла ще одного загиблого героя — Романа Змінчака. Герой загинув на 53-році життя. Про це повідомляє Дрогобицька міська рада. 

Роман Змінчак є уродженцем селі Тухолька, Сколівського району, проживав у селі Почаєвичі, Дрогобицької громади.

Закінчив Дрогобицький механічний технікум та Харківський автодорожний університет.

Тривалий час працював майстром на Дрогобицькому нафтопереробному заводі. Також — у готелі «Женева» (у Трускавці).

З 2015 року воював на сході України. Пройшов гарячі точки — Волноваху, Авдіївку, Ілловайський котел. Проявив особливий героїзм та врятував життя побратима. Був нагороджений орденами та відзнаками.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі, знову став на захист України.

Загинув 17 квітня, у бою під Харковом. Залишилась дружина та двоє дітей. Чин похорону проведуть у Почаєвичах завтра, 21 квітня.

«Дрогобицька міська рада, її виконавчий комітет, міський голова Тарас Кучма та секретар ради Орест Каракевич висловлюють щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка та героя — Романа Змінчака.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, колег та усіх, хто знав його, любив та шанував.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!», — йдеться у повідомленні.

Конвой з тілом загиблого воїна прибув близько 12:00 год до перехрестя Героїв. Після чого тіло Романа Змінчака повезуть до рідного села Почаєвичі, де відбудеться поминальна панахида.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також