Львівщина 19 вересня попрощається з п'ятьма загиблими Героями (ФОТО)

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

У четвер, 19 вересня, Львівщина прощається із захисниками, які віддали життя, боронячи Україну від російських окупантів.

Про це повідомила Львівська ОВА.

Ігор Тимкевич

Житель села Смільне Золочівського району. Він був молодшим сержантом, водієм гранатометного відділення взводу бойового забезпечення розвідувального батальйону військової частини.

Загинув 16 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Серебрянка Донецької області. Йому було 54 роки.

Василь Ашимберг

Родом із села Піщани Стрийської громади.

Був солдатом, навідником механізованого взводу. Брав участь у боях на Донеччині. Помер 13 вересня 2024 року від отриманих травм у Запорізькій лікарні. Воїну було 42 роки.

Ігор Лизак

Житель міста Новий Розділ.

Був старшим вогнеметником вогнеметного відділення, взводу радіаційного, хімічного та біологічного захисту.

Помер 14 вересня 2024 року в військово-медичному клінічному центрі Харкова. Воїну було 47 років.

Ілля Руднікович

Львів’янин.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, перервавши навчання на магістратурі, добровільно став на захист держави до складу 3-ї окремої штурмової бригади. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

Євген Смаль

Уродженець міста Рубіжне Луганської області.

Сержант. Із перших місяців повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист держави від окупантів. Виконував бойові завдання у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Згодом був переведений до складу військової частини А4925. Попри отримане складне поранення, мріяв повернутися у стрій.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також