Львівщина завтра зустрічатиме юного воїна Богдана Лучишина, який загинув на Чернігівщині

4 вересня кортеж з тілом Героя прибуде у Рава-Руську

 

Кривава війна забрала життя у молодого Захисника з Рави-Руської.

Як повідомили у Рава-Руській міській раді, востаннє до свого рідного дому повертається Захисник Лучишин Богдан Юрійович, 25 серпня 2003 року народження.

Його життя обірвалося 31 серпня 2024 року в районі населеного пункту Михальчина-Слобода Новгород-Сіверського району Чернігівської області під час бойового завдання.

Завтра, 4 вересня, орієнтовно о 14:00 годині кортеж з тілом Героя прибуде у Рава-Руську. Зустріч відбудеться біля каплички Пресвятої Богородиці у центрі міста. Далі кортеж вирушить до церкви Святого Юрія, де відбудеться Чин Похорону. Опісля - поховання на міському кладовищі Рава-Руської.



З метою вшанування пам’яті загиблого, відповідно до розпорядження міського голови Рава-Руської міської ради, 4 вересня 2024 року оголошено Днем жалоби у Рава-Руській міській територіальній громаді.

Читайте також: на Львівщині попрощалися з 28-річним командиром вертольота Назаром Проказюком

«Висловлюємо щирі співчуття матері та братам Героя. Поділяємо біль великої втрати з рідними та близькими. Ми завжди будемо вдячні за невимовний внесок у захист нашої країни!», зазначається у повідомленні.

 

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також