Львівська IT-компанія придбала для ЗСУ 500 бронемобілів «Land Rover»

Машини будуть розподілені між ЗСУ, ССО та ГУР МОУ

Фото: ФБ/Antony Mikhailovich

Львівський розробник ПЗ для банківської сфери «Fintech Development» анонсував покупку для потреб українських військових 500 броньовиків «Land Rover».

Як повідомляє «Рrostomob», угода, вартість якої не розголошується, буде закрита найближчим часом. Придбані машини будуть розподілені між ЗСУ, ССО та ГУР МОУ, пояснив голова організації Антон Сватик.

Пріоритетними завданнями очолюваної Сватиком компанії є фінансування української армії та її оснащення сучасною військовою технікою.

У перші дні квітня керівництво «Fintech Development» проінформувало громадськість про покупку півсотні броневиків «Cougar» для потреб ЗСУ. Вказані машини виготовляються у Кременчуці на заводі «КрАЗ» з участю канадських фахівців.

«Fintech Development» — ​​українська «дочка» представленого у 13 країнах світу холдингу ASAP. Спеціалізація компанії, що базується у Львові, — розробка програмного забезпечення для організацій банківської сфери та забезпечення легального процесингу транзакцій у криптовалюті.

Сімейство броньовиків «Defender» випускається з 1983 року. У «лінійці» є машини у цивільній та військовій комплектації. Останнє оновлення модельного ряду датовано 2019 роком.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також