Львівська комісія ТЕБ і НС внесла зміни у роботу закладів харчування

rest-38e52
rest-38e52

Вчора, рішенням міської комісії ТЕБ і НС внесені змін до попередніх рішень, які стосувалися роботи закладів громадського харчування. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Визначено роботу закладів громадського харчування на території Львівської міської територіальної громади з 06:00 год. до 23:00 год, крім здійснення роботи на виніс та адресну доставку, без можливості прийому відвідувачів в середині. Здійснення продажу алкогольних або слабоалкогольних напоїв в закладах громадського харчування на виніс після 23:00 год заборонено.

«Тобто звичний графік роботи залишається для всіх закладів з 06:00 год і до 23:00 год. Однак, ті заклади, які забезпечують доставку продукції іншим службам, кур’єрською службою, фізично о 23:00 год мають бути закриті, але замовлену продукцію можна видавати — через віконечко чи в інший спосіб, без заходження в середину. Умовно, якщо людина хоче піти купити круасан чи замовити каву, то вона матиме таку змогу. Однак, біля такого закладу не має бути скупчення. Водночас, після 23:00 год на виніс заборонено продавати будь-які алкогольні чи слабоалкогольні напої», — пояснив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

varta1.com.ua: Новини