Львівська міська рада підписала меморандум з бізнес-асоціацією Данії про співпрацю

Для залучення інвесторів

26 вересня у Львівській міській раді провели круглий стіл з представниками більше десяти данських компаній та домовились про сприяння інвестиціям. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Львівська міська рада підписала меморандум з бізнес-асоціацією Данії про співпрацю у залученні інвесторів.

Данська бізнес асоціація покликана підтримувати данських інвесторів на території України, інтегрувати їх в екосистеми українського бізнесу та проводити зустрічі із локальними та національними представниками влади задля підтримки інвестиційного клімату в Україні.

«Ми маємо добру співпрацю з данським містом Орхус, який є побратимом Львова та багато контактів з компаніями Данії. Ми вдячні вам за підтримку Львова та України у цей час непростих випробувань», – зазначив Андрій Садовий.

У рамках підписаного меморандуму сторони домовились залучати іноземні інвестиції до Львівської громади та розглядати пропозиції іноземних інвесторів для покращення інвестиційного клімату. Окрім цього, Данська бізнес-асоціація інформуватиме іноземних інвесторів про інвестиційні проєкти та можливості на території Львівщини.

Читайте також: США оголосили Україні про ще 7.9 млрд доларів військової допомоги та запровадили санкції проти росії

Членами асоціації є бізнес-структури, засновані на території України, що мають частку данських інвестицій; а також United Textile Group, UPG Service Management, Raitex LTD, United Fashions Ukraine, Service Ukraine, UA Wood, Trio Line Holding Aps, Scan-Shipping, NEFCO, NG Metal Ukraine та інші

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також