Львівська міська рада виділила 100 млн грн на ліквідацію наслідків нічного обстрілу Львова

Також будуть виділені кошти на постраждалі режимні об’єкти

фото: Роман Балук/ЛМР

Сесія Львівської міської ради підтримала правки до ухвали «Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2023 рік», якими передбачено передати 100 млн грн у резервний фонд бюджету на ліквідацію наслідків нічного обстрілу міста. Також 10 млн грн буде виділено на ваучерну підтримку бізнесу.

Як пояснив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова, з цих 100 млн грн передбачено 60 млн грн виділити районним адміністраціям і відділам житлово-комунального господарства, 4,5 млн грн виділити на заклади освіти, 500 тис. грн - на заклади охорони здоров’я і 10 млн грн на заклади-суб’єкти підприємницької діяльності для ліквідації наслідків нічного обстрілу.

«Також виділимо кошти на постраждалі режимні об’єкти», - пояснив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, цієї ночі о 02:06 год у Львові почалася повітряна тривога. Згодом у місті пролунала серія вибухів. Як наслідок, під час нічної атаки російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок.

Читайте також: у Львові збільшилася кількість загиблих через ракетний удар росії.

Руйнації зазнали 35 будинків, два з них в критичному стані і зруйновано орієнтовно 60 помешкань. Більше 1000 вікон потребують заміни. Також є руйнації в закладах освіти, гуртожитках НУ «Львівська політехніка», зруйнований великий офісний центр поруч. Пошкоджено близько 57 машин.




varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий