Львівська міськрада підтримала петицію щодо запуску автобусів до лікарні «Охмадит»

Маршрут повинна погодити поліція

Сьогодні, 12 вересня, на пленарному засіданні міськради підтримали петицію щодо запуску громадського транспорту до обласної дитячої лікарні «Охмадит», що на вул. Лисенка. Про це повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

«Ми вже мали попередні зустрічі з дирекцією лікарні «Охмадит» щодо запуску маршруту до цього медичного закладу. Також вже проговорювали можливі варіанти як забезпечити  транспортне сполучення з лікарнею. Розуміємо, що це справді необхідно. Це питання піднімалось і раніше. Але тут є певні складнощі, що стосуються рельєфу на цій локації. Тож ми не знаємо, чи погодить поліція маршрут. Попри це ми вже напрацювали декілька варіантів маршрутів. Думаю, що до кінця наступного тижня, зупинимось на остаточному варіанті, який буде винесено на розгляд виконавчого комітету. Після цього паспорт маршруту подамо на розгляд поліції. У разі погодження – будемо виносити цей маршрут на конкурс для пошуку перевізника», - розповів Орест Олеськів.

У 2016 році до лікарні курсував автобусний маршрут у тестовому режимі, але тоді поліція не погодила схему цього маршруту, аргументувавши, що через значні ухили вулиці, які ведуть до лікарні, не призначені для руху громадського транспорту.


varta1.com.ua: Новини

Коментарі