Львівська «Муніципальна обрядова служба» повідомила, що стало причиною пошкодження могил

Запевняють, що це їх трактор і працівники

Львівське комунальне підприємство «Муніципальна обрядова служба» прокоментувала інформацію про те, що на Голосківському кладовищі працівники начебто вчинили вандалізм над могилою.

«Насправді працівники нашого підприємства не пошкодили могилу, про яку йдеться у дописі. Так, ми мусимо стежити за тим, аби на кладовищі були належно організовані місця для поховання, тому певні роботи проводимо. Наприклад, трактор справді розрівнює вільні від поховань ділянки», — інформують у службі.

“Жодної з могил похованих не зруйновано, збережено цілісність всіх поховань, які знаходяться поруч місця, де здійснюються роботи з вирівнювання.

Могила, про яку йдеться у дописі, розташована в іншій стороні. І вона не є пошкодженою. Так, могила, про яку пишуть у дописі, справді була пошкодженою. Тільки причина тут зовсім не у халатному ставленні до роботи наших працівників. Річ у тому, що останніми днями був сильний вітер, а земля біля могили досить свіжа. Власне, через те і стався цей неприємний інцидент. Проте і його ми вирішили — наші працівники все прибрали і полагодили", — пояснив директор підприємства Олександр Єгоров.

Нагадаємо, львів’янка поскаржилася, що на Голосківському цвинтарі трактор понівечив могили померлих і поїхав. Очевидці повідомляють, що це транспорт комунального підприємства цвинтаря. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також