Львівські борчині виграли чотири медалі на Чемпіонаті Європи

angelinalysak
angelinalysak

Учора, 13 лютого, найкраща спортсменка Львівщини за підсумками січня 2020 року Ангеліна Лисак потрапила у «бронзовий фінал» чемпіонат Європи із спортивних видів боротьби, який проходить у Римі. Вона разом із трьома іншими українськими борчинями виграли чотири медалі.

Як повідомляє НОК у Львівській області, львівські борчині на чемпіонаті Європи зі спортивної боротьби у Римі (Італія) здобули чотири медалі.

Звання віцечемпіонок Європи вибороли наші Оксана Лівач у ваговій категорії 50 кг й Соломія Винник (55 кг).

Бронзовими нагородами відзначилися Ангеліна Лисак (59 кг) та Алла Черкасова (68 кг).

Зазначається, що у “бронзовому фіналі” вагової категорії до 68 кг Алла Черкасова зустрілася з білорускою Ганною Садчанка. Після першого періоду наша спортсменка поступалася 0:2, та все ж знайшла у собі сили зламати хід сутички, поклавши суперницю на туше в другому періоді. Відтак, Алла Черкасова здобула “бронзу”.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українських спортсменок, тренерський склад жіночої збірної України та Асоціацію спортивної боротьби України на чолі з Олегом Кравченком з чудовими здобутками, побажавши подальших успіхів на міжнародній арені на шляху до олімпійського Токіо–2020.

varta1.com.ua: Новини