Львівські десантники спалили більше ніж танкову роту ворога (ФОТО)

І це за два бої лише

Бійці львівської 80 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ зірвали черговий наступ росіян на сході України, знищивши 12 танків армії РФ. Отримавши втрати, окупанти відступили. Про це повідомили на сторінці бригади у «Facebook».

«У результаті стрілецького бою, відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку військові 80 бригади разом з доданими підрозділами знищили — 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з левом на шевроні спалили танк загарбників виходить, що за два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту! Роту за два бої», — повідомили у прес-службі бригади

Бій, що почався саме 7 червня був важкий, потужний, драматичний. Московські окупанти, з самого ранку, наче з ланцюга зірвались.

«Вирішивши погратись у “Курську Дугу–2”, рушили на позиції ЗСУ танками, намагаючись вогнем і бронею проламати нашу оборону. Та на будь яку силу знайдеться інша сила.  Десантники, прорахувавши дії ворога зуміли підготуватись до зустрічі з танковою армадою. Їм влаштували “гарячий” прийом, в прямому сенсі — пекельно-гарячий. Перші два російські танки були знищені на початку наступу, коли вони потрапили в засідку. Наступна група танків була спалена за допомогою РПГ, «NLAW», і “Джавеліна”. Ще два підбила артилерія. Але ворог вперто намагався лізти далі, плануючи захопити плацдарм та закріпитись. Щоб не допустити цього 80 бригада у взаємодії з іншими десантно-штурмовими підрозділами ЗСУ та артилерією, продовжувала наносити ворогу вогневе враження», — додали в бригаді.

І така тактична взаємодія дала розкішний результат.

Впродовж цього важкого дня десантники разом з побратимами ліквідували 12 танків, 5 БТР і одну вантажівку окупантів.

Отримавши такі втрати ворог припинив наступ і відступив.

Додамо, що вчора львівські десантники зупинили наступальні дії ворога та знищили ворожу техніку.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена