Львівські десантники взяли в полон колишніх військовослужбовців ЗСУ-зрадників України (ФОТО)

Серед полонених виявилися декілька колишніх військовослужбовців ЗСУ, яких десантники передали правоохоронцям

Фото: ФБ

Воїни-десантники успішно знищують російських окупантів та забезпечують реалізацію правосуддя над зрадниками України, повідомляє 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ.

Ведучи активні бойові дії з російськими окупантами в південних областях нашої держави, підрозділами 80 окремої десантно-штурмової бригада ДШВ ЗСУ були розбиті значні сили противника.

Зокрема, один зі знищених російських підрозділів — був артилерійський дивізіон 126-ї окремої гвардійської бригади берегової оборони ЧФ ВМФ РФ. Серед полонених, виявилися декілька колишніх військовослужбовців ЗС України, які були передані десантниками до правоохоронних органів.

У 2014 році, вони зрадили військовій Присязі, відмовившись виконати наказ про передислокацію військової частини із півострова та вступили на службу до збройних сил держави-агресора.

Через вісім років — 25 лютого 2022 року зрадники повернулися на територію України у складі окупаційних військ.

Як були знищені ворожі війська на цьому напрямку — ми повідомляли під назвою “Це був гнів Мантикори. Як десантники з Галичини шматували російських потвор у південних областях України”

Цими днями, як повідомили в Офіс Генерального прокурора, за публічного обвинувачення Миколаївської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, судом визнано винним у державній зраді та дезертирстві колишнього військовослужбовця ЗСУ, якого взяли в полон у складі збройних сил рф (ст. 408, ст. 111 КК України). Судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 14 років.

По двох інших зрадниках — наразі тривають подальші досудові слідчі дії.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також