Львівські десантники здобули локальну перемогу над ворогом на одному з напрямків (ВІДЕО)

Знищили ворожу техніку і особовий склад

Артилерійські підрозділи львівських десантників здобули локальну перемогу над ворожими військами. Про це повідомили на сторінці 80-ї окремої десантно-штурмової бригада ДШВ ЗСУ у «Facebook».

«Чергову, локальну перемогу над ворогом здобула 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, яка зараз воює на східному напрямку. В цей раз відзначились артилерійські підрозділи львівських десантників. У районі містечка N., російські окупанти, спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам та розвинути наступ. Проте цей план путінських “манштейнів”, був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-тої бригади», — повідомили в бригаді.

Вчасно помітивши просування ворожих танків, розвідка передала координати їх місцезнаходження артилеристам, котрі, як в тирі, оперативно “накрили” ворожі танки з літерою «Z» на броні.

«І от результат: спалили МТЛБ, два танка сильно пошкодили ( фактично, знищіли.) Решта танкових екіпажів, в паніці відступили, відмовившись розвивати наступ. Крім того, в той же день, артилеристи-десантники, влучним пострілом у будинок, де перебував особовий склад загарбників, ліквідували близько 15 російських солдат. Отак, крок за кроком, знищуючи танк за танком, та іншу техніку ворога, воїни-десантники наближають перемогу нашої армії», — додали в бригаді.

Десантники опублікували відео знищення ворога.

Нагадаємо, раніше львівські десантники у важкому бою знищили десятки окупантів елітного полку РФ.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також