Львівські десантники знищили два танки зі «Стугна-П» і «Javelin» (ВІДЕО)

Влучні постріли здійснили з українського та американського ПТРК

ФОТО: ілюстративне

Воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили два російські танки. Постріли здійснили з ПТРК українського та американського виробництва — «Стугна-П» і Javelin відповідно.

Про це повідомили у командуванні Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

«Львівські десантники спалили два російські танки. Воїни-десантники 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжують ефективно знищувати танки російських окупантів. Так, на відео зафіксовано ефективне застосування сучасного українського протитанкового ракетного комплексу »Стугна« і американського «Джавеліна» проти ворожої броньованої техніки», — повідомило командування ДШВ на своїй офіційній сторінці на Facebook.

На відео, яке прикріпили до посту, спочатку показується постріл зі «Стугна-П» по танку, який сховався за рослинністю біля ліній електропередач. А «Javelin» львівські десантники успішно застосували на відкритій місцевості. Танк стояв у полі на дистанції кілька кілометрів.

Нагадаємо, згідно зі свіжим зведенням від Генштабу, з моменту повномасштабного вторгнення Росії ЗСУ спалили 1263 ворожих танки. З них 9 підірвали за останню добу. Для цього застосовуються як ПТРК, так і артилерія з авіацією, що підтверджують вчорашні успішні операції на Херсонщині.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також