Львівські «кажани» втретє володарі волейбольного Суперкубку України

3
3

Цими вихідними у Черкасах відбувся матч за звання володаря Суперкубку України з волейболу між ВК «Барком-Кажани» та вінницьким «Серцем Поділля».

Із рахунком 3:1 (25:22, 25:18, 14:25, 33:31) «кажани» обіграли суперників та втретє вибороли Суперкубок України («Барком-Кажани» володарі Суперкубку у 2016 та 2018 роках).

Легкою цю перемогу назвати не можна, а от захоплюючою для вболівальників – однозначно. При чому з обох боків. Нудно не було як фанам «Серця Поділля», так і «кажанів».

Перша партія виглядала як перетягування канату: волейболісти з обох команд активно атакували і затято боролися за кожне очко. Та ближче до завершення сету, перемогу таки виборюють «кажани» 25:22. Друга партія знову за львівською командою — 25:18. «Кажани» не лише забивають бали, а й, завдяки Олександру Гладенку та Олександру Терещуку, підсилюють блоки. В момент, коли до перемоги залишилось зовсім трохи, починається найцікавіше. «Серце Поділля» відвойовує першість у партії, плюс до того за сприянням  Андрія Горбенко та Сергія Кушніра — покращує атаки. Далі «сердечка» справді воюють: 14:25 рахунок третього сету. Ще більше полоскотала нерви вболівальникам четверта партія. У ній гравці обох команд викладались на повну. Майже у сорока хвилинному сеті хлопці фактично «вигризали» один в одного перевагу у грі.  Та підопічні Угіса Крастіньша  все ж виявились сильнішими — 33:31. Загальний підсумок матчу 3:1. Тож «Барком-Кажани» втретє підтверджують титул володаря Суперкубку України з волейболу.

Додамо, що до активу клубу «кажани» додали ще одну нагороду. MVP Суперкубку став гравець «кажанів»  Юрій Томин.

Вітаємо переможців та запрошуємо вболівальників на найближчі домашні матчі волейбольного клубу «Барком-Кажани» з «Юракадемією»(Харків), які відбудуться 15–16 листопада.

varta1.com.ua: Новини