Львівські лікарі врятували руку і життя важкопораненій жінці з Попасної (ФОТО)

Жінку з важкими травмами потягом привезли до Львова

Фото пресслужба лікарні

Львівські лікарні врятували руку жінці, яка дивом врятувалася під час ворожого обстрілу. Про це розповіли у пресслужбі львівської лікарні кореспонденту «Варта1».

Ольга ледь не втратила руку і досі не знає чи зможе найближчим часом ходити.

Того ранку 39-річну маму трьох дітей, відкинуло вибуховою хвилею. Снаряд влучив прямо у їхню квартиру у Попасній.

На щастя чоловік Ольги Максим не постраждав і зміг винести поранену дружину з-під завалів.

Каретою швидкої Ольгу одразу доправили до Бахмута, а через три тижні через Краматорськ та Дніпро потягом привезли до Львова.

Тут, вона одразу потрапила до реанімації, адже через забій легенів все ще не могла дихати самостійно.

І тільки нещодавно Ольгу перевели у загальну палату. Зараз на її ногах — шини, на правій руці — металева рамка, що підтримує сильно поранену праву руку — на ній переломи кисті та роздроблена кістка передпліччя, а осколки довелося діставати навіть з кишківника… Через забої хребта та один із уламків, що застряг у тій ділянці, зараз Ольга не може ходити.

Чоловік досі не відпускає руку Ольги і ні на мить не відходить. Двоє їхніх діток в останній момент встигли вибратись з міста з бабусею і поїхали вслід за мамою до Львова.

Старший син Ольги захищає країну. Жінка із чоловіком дивляться на фото де вони щасливі на виставі у місцевому Будинку культури. Тепер він зруйнований, як і їхня квартира.

«У мене забрали все: улюблену роботу, дім, здоров’я. Я втратила все. У нас є родичі у Росії. Тепер я вже не зможу їм пробачити. Ніколи», — промовляє із болем Ольга.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також