Львівські патрульні доставили в лікарню вагітну жінку, яка не могла виїхати з села через снігові замети (відео)

img_2425
img_2425

У селі Солонка патрульні зупинили водія автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» через перевищення швидкості. Чоловік пояснив, що спішить до вагітної дружини, в якої саме відійшли води. Через засніжені дороги жінка не могла потрапити в пологове відділення. Про це повідомили в Патрульній поліції Львівської області.

Патрульні зупинили у Солонці «Mercedes-Benz Sprinter» через високу швидкість автомобіля. Прилад «TruCam» показав 77 км/год. Водій пояснив поліцейським, що перевищив, бо їхав до вагітної дружини. Жінка була сама вдома, і у неї вже почалися пологи.

Патрульні взялись допомогти чоловікові та поїхали до жінки, щоб відвезти її до пологового будинку.

«35-річний водій не зміг заїхати засніженою дорогою до місця призначення. А дружина перебувала у сніговій пастці в місцевому дачному кооперативі. Подолавши кількасот метрів патрульні побачили жінку, яка, тримаючись за живіт, ледь йшла їм назустріч», — розповіли у пресслужбі патрульної поліції Львова.


Патрульні посадили вагітну до службового автомобіля. Виїхати зі сніжної пастки їм вдалося лише спільними зусиллями. Поліцейський дорогою всіляко заспокоював жінку. Екіпаж відвіз її до пологового будинку у місті Львові на вулиці Рапопорта. На щастя, встигли вчасно.


https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flvivpolice%2Fvideos%2F303499601223402%2F&show_text=false&width=560

varta1.com.ua: Новини