Львівські патрульні викрили крадіїв телефонів: з’явилися нові подробиці (фото)

kak-ogradit-sebja-ot-krazhi-mobilnogo-telefona_1
kak-ogradit-sebja-ot-krazhi-mobilnogo-telefona_1

У середу, 22 січня, патрульні львівської поліції затримали підозрізу групу з трьох осіб. Під час поверхневої перевірки у них знайшли викрадені телефони.

Як повідили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, компанію осіб, які під час появи патрульної машини почали ховати обличчя, зауважили о 4 год. ночі.

Двоє з них різко зайшли в приміщення кафе. Інспектори зупинили чоловіка, який лишився на вулиці і спробував піти геть.

У нього під час поверхневої перевірки виявили два смартфони. Щойно патрульні вимкнули на одному з них режим «Політ», то одразу зателефонувала жінка і повідомила, що телефон вкрали у її чоловіка разом з документами та банківською карткою в одному із закладів громадського харчування. 43-річний львів’янин одразу кинув на землю паспорт та платіжну картку.


Потерпілий від крадіжки, 34-річний львів’янин, приїхав у відділ поліції та написав заяву. Розповів, що крадіжка трапилася ще о 19 годині 21 січня.

Перевіряючи інших двох осіб, у 33-річної жінки виявили телефон, який, з її слів, їй не належить. Вона, начебто, знайшла його в центрі міста. Згодом, громадянка написала заяву про добровільну здачу телефону.


Поліцейські вирішили перевірити інформацію і з’ясували, що цей смартфон, разом з наплічником із особистими речами викрали невідомі у 23-річної жінки ще у вересні минулого року.

Інспектори повідомили потерпілу про цей факт. Щойно слідчі закінчать усі процесуальні дії, їй повернуть телефон.

varta1.com.ua: Новини