Львівські зенітники врятували сотні життів українців

Знищили вже 8 БПЛА і 32 крилаті ракети

Фото: ЗСУ

Сьогодні жоден з регіонів України не може вважатися безпечним. Ракети російських окупантів можуть дістати не лише до Львова, я й до самого краю Західної Європи.

Як повідомляє Повітряне Командування ЗСУ, для всієї країни Західна Україна стала своєрідним логістичним та гуманітарним хабом, а це — як кістка в горлі окупантів.

Рашисти не припиняють вивчати слабкі місця української оборони, маршрути постачання матеріально-технічних ресурсів.

За допомогою безпілотних літальних апаратів різних типів здійснюють повітряну розвідку, після чого, як правило, слідують ракетні удари.

На сторожі кожного регіону — протиповітряна оборона. Це винищувальне та зенітне ракетне прикриття важливих державних та військових об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури.

Одну із цих важливих функцій виконує зенітний ракетний полк ім. Івана Виговського Повітряного командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України. Нині зенітники несуть бойове чергування з протиповітряної оборони майже у кожному куточку Західного регіону.

«З початку повномасштабного вторгнення зенітні ракетні підрозділи полку знищили більше сорока повітряних цілей: вісім російських БПЛА, решта — крилаті ракети окупантів. А це, безумовно, сотні, а може й тисячі врятованих життів!», — зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, львівські сапери ювелірно знищують російських окупантів.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також