Львівський блогер став заступником начальниці військової адміністрації Херсона

Блогеру досі можна замовити рекламу

Новий заступник начальниці Херсонської міської військової адміністрації Галини Лугової Роман Салабай називає себе майбутнім мером Львова та пропонує всім охочим порекламуватися у його Instagram. Про це пише Мост.

Херсонська МВА засекречує всі кадрові рішення, то невідомо коли саме він призначений на посаду.

Журналісти видання Kavun.City звернулися з офіційним запитом до Управління з питань організаційної роботи, персоналу, документообігу та контролю. Там їм підтвердили інформацію про те, що Романа Салабая призначено заступником начальника військової адміністрації.

Роману Салабаю 36 років. Раніше він мешкав у Львов, де займався громадською діяльністю. У 2014 році став співзасновником та керівником громадської організації “Вектор Європейського Розвитку “ВАРТО”.

Співзасновниками ГО були Ярослав Івахненко та Віталій Доманицький. Останній у 2020 році балотувався до Львівської міської ради від Слуги народу. 

Салабай також є співзасновником та керівником “Юридичнної компанії “Євро менеджмент консалтинг”.

У 2020 році він отримав адвокатське свідоцтво.

Окрім цього Салабай відомий Instagram блогер, щоправда свою сторінку він приховав, але, досі можна замовити у нього рекламу.

31 січня 2023 року Личаківський районний суд Львова почне розгляд справи про заборгованість за послуги ЖКХ перед Львівським комунальним підприємством “Господар”. Одним з боржників є Роман Салабай. 

Нагадаємо, рятувальники оголосили штормове попередження майже по всій території України.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт