Львівську мерію звинувачують в недбалості при розміщенні «Парку динозаврів»

din
din

Львівське районне управління поліції відкрило справу за фактом службової недбалості під час розміщення на території парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького виставки «Парк динозаврів». Про це стало відомо з матеріалів кримінального провадження за ч. 1 статті 367 КК, пише «368.media».




Заступник начальника слідчого відділу звернувся з клопотанням про надання тимчасового доступу до оригіналу договору про надання послуг № 08 від 13 травня минулого року, укладеного між фізичною особою підприємцем та комунальним підприємством щодо надання послуг з розміщення виставки “Парк динозаврів” на території Львівського центрального парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, а також до інших документів.


Клопотання мотивоване необхідності проведення судових експертиз, у тому числі почеркознавчої експертизи у рамках розслідування кримінальної справи № 12021141360000494, відкритої за ч. 1 ст. 367 КК — службова недбалість.


Зазначимо, що виставку “Парк динозаврів” було відкрито з 21 серпня по 31 жовтня минулого року на території парку культури та відпочинку у Львові.


Організатори запевняють, що виставка є “найбільшим парком динозаврів в Україні”.



varta1.com.ua: Новини