Львівський патрульний з місцевим мешканцем за 18 тисяч доларів переправляли ухилянтів за кордон (ФОТО)

Оформляли військовозобов’язаного підмінним водієм рейсового автобусу

У Львові затримано організаторів схеми, серед яких правоохоронець. Чоловіки отримували 18 000 доларів США за незаконне переправлення військовозобов’язаних через кордон. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

"Повідомлено про підозру поліцейському Управління патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції та місцевому мешканцю. Їм інкримінують організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України)", - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, підозрювані налагодили схему нелегального виїзду військовозобов'язаних чоловіків за кордон.

За 18 000 доларів США чоловіки обіцяли надати пакет документів для безперешкодного перетину державного кордону України. Мова йде про оформлення військовозобов’язаного підмінним водієм рейсового автобусу.

Фото: Львівська обласна прокуратура



Однією із гарантій успішного перетину кордону була оплата частинами. Частину обумовленої суми військовозобов’язаний сплачував у якості авансу, іншу частину – вже після перетину держкордону.

Львів’янина затримано в порядку ст. 208 КК України під час отримання 10 000 доларів США.

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваним судом обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Читайте також: 19-річний житель Львова організував схему незаконного переправлення ухилянтів за кордон (ФОТО/ВІДЕО)

Також за рішенням суду правоохоронця відсторонено від займаної посади.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також