Личаківську ремонтуватимуть до кінця вересня

roadrem
roadrem

Капітальний ремонт вул. Личаківської на ділянці від вул. Букова до межі міста, який розпочався 27 травня, планують завершити до кінця вересня, поінформували в ЛКП «Львівавтодор».

Роботи йдуть з дотриманням графіка. Окрім дорожніх робіт, будинки, які неканалізовані на цьому відрізку,  мають можливість підꞌєднатися до каналізації.

«У результаті тендеру вартість робіт зі 180 млн грн впала до 160,3 млн грн. Кошти в бюджеті передбачені. Відповідно, підрядник за зроблену роботу отримає кошти, місто — якісну дорогу, мешканці – каналізування, а хто любить їздити ровером — якісні велосипедні доріжки. Також тут будуть якісні хідники. Фактично, ще один в'їзд у Львів буде зроблено капітально, модерно і якісно", —зазначив мер Львова Андрій Садовий.

«Зараз у лісі відбувається розширення дорожньої частини і зрізка дерев. Це узгоджено з винниківським лісгоспом. У частині міста Львова на вул. Личаківській відбувається демонтаж бордюрів, також буде розширення вулиці, адже по краях буде дві велосмуги і дві смуги для автомобілів, а також хідники, освітлення, озеленення. Асфальтування плануємо розпочати із середини серпня», — додав заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

varta1.com.ua: Новини