«Люблю Львів за людей тут»: травмований лелека прилетів за допомогою на одну з вулиць міста (ФОТО/ВІДЕО)

Очевидиця події розповіла як це було

ФОТО: Уляна Кулик

Мешканці Львова допомогли хворому лелеці, який прилетів по допомогу.

Про це розповіла мешканка Львова Уляна Кулик кореспондентці «Варти1».  

«За що люблю свою країну, Львів. За людей тут», — ділиться Уляна своїми емоціями.

Мешканка побачила хворого лелеку на проїжджій частині на одній із вулиць Львова біля супермаркету.  

«Я прямувала з Центру зайнятості і побачила на дорозі лелеку. Він намагався потрохи пересуватися, перебираючи ногами. Видимих ознак пошкоджень птах не мав, проте почав кульгати, оскільки не міг підняти одну кінцівку», — розповідає Уляна.  

За словами львів’янки, було враження, що лелека сам прилетів по допомогу від людей, бо його зовсім не лякало їхня близька присутність. Уляна разом із групою небайдужих хлопців, які проходили повз, намагалися його обережно перемістити на тротуар, щоб мати змогу допомогти хворому.  

Фото: Уляна Кулик

«Телефонували в ЛКП «Лев», а там сказали дзвонити в Домівку Врятованих Тварин. Приблизно 20 хв намагалися додзвонитися в Домівку до того, як вони підняли слухавку. Сказали — можна привезти, проте «своїм ходом»». 

Уляна разом із небайдужими почали вирішувати питання як доставити лелеку до Домівки, щоб не нашкодити хворому. Водночас, птаху пропонували смаколики, які він міг би скуштувати, проте він відмовлявся. Згодом, мешканці змогли обережно помістити лелеку у своє легкове авто та доставити до місця призначення, де йому надали допомогу.

Уляна не знає імені добровольців, які тоді допомогли птаху, проте висловила свої емоції та захоплення щодо доброти таких львів’ян.

«Люди, дякую, що ви такі хороші є. Разом ми переможемо зло!», — Доповнила львів’янка.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також