Людей розкидало по проїжджій частині: на Рівненщині в ДТП постраждало вісім чоловік

90щ
90щ

Ввечері 5 січня, на трасі «Городище–Рівне–Старокостянтинів», що на об’їзній Костополя зіткнулись легковик та гужова підвода. Про це повідомив начальник патрульної поліції області Сергій Мерчук, пише «Рівне Медіа».

Попередньо водій гужового транспорту, рухаючись зі сторони Сарн в напрямку Рівного по узбіччю смуги для руху зустрічного транспорту різко повернув праворуч та виїхав на проїзну частину, де зіткнувся із автомобілем «Рено Меган», який їхав у попутному напрямку.  У результаті автопригоди постраждали водій та троє пасажирів гужового транспорту.



За даними Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги, у ДТП постраждало в загальному вісім людей. 

«Сьогодні, 5 січня, о 18:11 год, на лінію »103« надійшов виклик про те, що на об’їзній поблизу м. Костопіль аварія. За попередньою інформацією, легковий автомобіль зіткнувся з гужовим транспортом. На возі їхало 4-ро осіб», — повідомили центрі.

За вказаною адресою негайно виїхала бригада Костопільської підстанції швидкої медичної допомоги. О 18:15 год медики прибули на місце події. Побачивши велику кількість постраждалих — викликали на допомогу ще дві бригади.

«Внаслідок удару людей «розкинуло» по проїжджій частині», — йшлося у виклику.

Медики оглянули 8 постраждалих (4-ро, які перебували на возі у момент ДТП та ще 4-ро у легковому автомобілі) та розповіли про їх стан:

1) чоловік (орієнтовно 68 років)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, забійні рани обличчя.

Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у важкому стані до Рівненської центральної міської лікарні.

2) чоловік (орієнтовно 25 років)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку; відчувався різкий запах алкоголю з дихальних шляхів.

Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у задовільному стані до Рівненської центральної міської лікарні.

3) чоловік (орієнтовно 37 років)

Попередній діагноз: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, забійні рани обличчя та голови.

Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у важкому стані до Рівненської центральної міської лікарні.

4) чоловік (орієнтовно 64 роки)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта.

Медики негайно надали лікарську допомогу відповідно до протоколів та госпіталізували пацієнта у стані середньої важкості до Рівненської центральної міської лікарні.

Сім’я з чотирьох осіб, які перебували у легковому автомобілі, теж постраждали:

5) чоловік (орієнтовно 30 років)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забої та осаднення обличчя.

6) жінка (орієнтовно 30 років)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома лоба.

7) хлопчик (орієнтовно 2 роки)

Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

8 ) хлопчик (орієнтовно 7 років)
Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Медики негайно надали лікарську допомогу постраждалій сім’ї відповідно до протоколів та госпіталізували їх у задовільному стані до Рівненської центральної міської лікарні.

varta1.com.ua: Новини