Маленький хлопчик, якого вчора шукав весь Львів, знайшовся на вулиці у Сокільниках (ФОТО)

Хлопчик розповів поліцейським про свою мандрівку від вулиці Повстанської до місця, де його знайшли...

Патрульні поліцейські 9 січня ввечері отримали орієнтування про 6-річного хлопчика, який ще о 15-й годині вийшов з однієї зі шкіл у Франківському районі й пішов у невідомому напрямку. Додому він так і не прийшов.

Як повідомили у Патрульній поліції Львівської області, «орієнтування про зниклу дитину розмістили майже всі пабліки міста. Поліцейські відпрацьовували ймовірний маршрут руху дитини, переглядаючи камери відеоспостереження та патрулюючи містом. Аж раптом маленьку дитину помітили в селі Сокільники, неподалік Львова.

Громадяни одразу викликали нас і напоїли дитину гарячим чаєм. Хлопчик розповів нам чимало історій про свою мандрівку від вулиці Повстанської до місця, де його знайшли. Ми передали малюка рідним у відділку поліції. Надалі з родиною працювали поліцейські ювенального підрозділу», зазначається у повідомленні.

Батьки, наголошуйте дітям про прості правила безпеки та не дозволяйте їм мандрувати самостійно.

Перехожі, якщо ви бачите малюка самого на вулиці, підійдіть та запитайте, де його супровід. Не залишайте дитину. Якщо дорослі так і не підходять — телефонуйте на лінію 102.

Читайте також: дітей на окупованих територій змушують писати окупантам «листи вдячності» за подарунки.

Правоохоронці дякують усім, хто долучився до пошукової операції.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий