Марченко звернулася до свого кума Путіна за допомогою щодо справи Медведчука (ВІДЕО)

У зверненні ведуча зауважила, що не вірить у справедливість суду, в якому бере участь Медведчук

ФОТО: скріншот з відео

Українська телеведуча Оксана Марченко опублікувала чергове звернення до світових лідерів із закликом допомогти її чоловікові, затриманому СБУ народному депутату-опозиціонеру Віктору Медведчуку. Цього разу колаборантка записала відео для президента РФ, а за сумісництвом свого кума Володимира Путіна.

Відео Марченко розмістила на своєму «YouTube»-каналі. У ньому вона попросила російського диктатора посприяти звільненню її чоловіка та тисячі інших «в’язнів».

У зверненні ведуча зауважила, що не вірить у справедливість суду, в якому бере участь Медведчук. За словами телезірки, її чоловіка затримали лише за те, що він висловлював свою «принципову» позицію та «говорив правду».

«Вельмишановний Володимире Володимировичу, прошу вас про допомогу! Ви чудово знаєте про те, що судилище, влаштоване над Віктором, не має нічого спільного зі здоровим глуздом і є яскравим прикладом позаправової розправи над неугодним політиком за його послідовну, принципову та відверту позицію. Я, Оксана Марченко, не вірю в справедливість суду, в якому бере участь Віктор Медведчук. Життя мого чоловіка таке ж дороге мені, як і життя тисячі ув’язнених СБУ, які зараз томляться в її катівнях лише за те, що вони висловлюють свою позицію і говорять правду», — промовила дружина опозиціонера.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також