Машина пролетіла 300 метрів: у Києві сталася масштабна аварія, є постраждалі (фото, відео)

534535
534535

У ніч із 23 на 24 грудня, у районі вулиці Дачної, що в Києві, сталася жахлива ДТП. Внаслідок події, постраждало три особи та отримали пошкодження чотири легкові автівки.

Аварія трапилася близько о пів на першу ночі, повідомляє «Інформатор».

За словами патрульних Святошинського району, всі учасники автопригоди пересувалися проспектом Перемоги в бік виїзду з міста. Спочатку відбулося ДТП, з участю автомобіля «Hyundai Elantra». Авто виїхало за межі проїзної частини та почало перевертатися.

«Машина пролетіла стрімголов близько 300 метрів. З салону вилетіли водій і дівчина-пасажир. Осколки та частини «Elantra» розкидало узбіччям і проїжджю частиною», — йдеться в повідомленні.

Побачивши аварію, водій «Fiat» зупинився, щоб надати допомогу постраждалим. Цієї миті «Chevrolet» наїхав на акумулятор, який лежав на дорозі, і зачепив «Honda», яка врізалася в «Fiat». Після удару «Chevrolet» відкинуло у відбійник. На пасажирському сидінні перебувала вагітна жінка.





Внаслідок автопригоди, постраждали три людини: 23-річний водій та 19-річна дівчина пасажир «Hyundai», а також вагітна жінка з «Chevrolet». Усіх постраждалих госпіталізували у лікарню.

За попередніми даними, найсерйозніші травми отримав хлопець, який не був пристебнутий паском безпеки і вилетів із салону через лобове скло.

varta1.com.ua: Новини