Масований ракетний обстріл України 21 вересня: що відомо

знову масований удар

Вночі, 21 вересня, ворог завдав масований удар по території України. В багатьох містах були вибухи, а подекуди вже оприлюднено наслідками головами ОВА. Про цен інформує Варта 1.

Київ

Мер Києва Віталій Кличко заявив, про вибухи у Дарницькому районі та Голосіївському районі. У деяких мікрорайонах Святошинського району Києва зникли світло та вода після вибухів. В ДТЕК заявили, що світло уже відновлено.

«Чергова ракетна атака ворога по Києву. Попередньо з приблизно 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС  випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей. (Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей опублікують Повітряні Сили після узагальнення даних.) Але внаслідок збиття ракет сталося падіння уламків в кількох районах столиці. В Шевченківському районі є пошкодження газової труби, попередньо без загоряння. В Дарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі. Є загорання. Інформація щодо жертв та руйнувань уточнюється!», - Сергій Попко, начальник КМВА.

Харків

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про постраждалих.

« У Харкові пролунали вже кілька вибухів. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

Загалом щонайменше шість «прильотів» було вранці по Харкову. За попередньою інформацією, яка потребує уточнення, всі у Слобідському районі міста.

Щодо можливих постраждалих та руйнувань - йде збір інформації»,- заявив він.

Вінниччина — було чутно вибухи.

Хмельниччина

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін: «Чути вибухи. Працюють сили ППО. Залишайтеся в укриттях!»

Рівне

Є повідомлення про обстріл. Після вибухів частково пропали електрика  та вода.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив про прильоти ворожих ракет в обласному центрі. Наразі  працюють відповідні служби.

Черкаси

Зранку 21 вересня ворог завдав ракетного удару по Черкасам. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець у Теlegram.

Франківщина — фіксували роботу ПВО

Львівська область повідомили про вибухи у Дрогобицькому районі

«Вибухи у Дрогобицькому районі. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється», - йдеться у повідомленні голови Львівської ОВА Маким Козинський

Зазначається, що профільні служби вирушили на місце події. 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена