Масова ДТП: 36-річний водій розбив п’ять автомобілів під час втечі від поліції у Рівному (фото)

Зупинити порушника вдалось після лобового зіткнення з авто поліції

Фото: Національна поліція у Рівненській області

Сьогодні, 24 липня, до правоохоронців звернулась мешканка села Буща, Рівненського району.

Вона поскаржилась на малознайомого чоловіка, який приїхав до її господарства і погрожував вночі спалити будинок. З її слів, чоловік поводився неадекватно та агресивно.

На місце виїхав екіпаж Сектору реагування патрульної поліції, але на моменту приїзду чоловік вже втік.

Жінка повідомила, що він поїхав на автомобілі "Sкoda Octavia.

За декілька хвилин патрульні побачили цей автомобіль у селі Озерко. Втім, водій проігнорував вимогу правоохоронців зупинитись.

Також він не зупинився на вимогу ще одного екіпажу поліції в селі Здовбиця. Тож на переслідування втікача зорієнтували всі екіпажі поліції. Зупинити його вдалось вже у Рівному, після 35 км переслідування.

Про це проінформувала поліція Рівненщини.

«При спробі заблокувати рух легковика «Skoda Octavia» у Рівному, його керманич спочатку допустив бокове зіткнення із службовим авто «!Renault Duster», а потім, не зупиняючись, — із «Mitsubishi Outlander», що стояв на дорозі із ввімкненими проблисковими маячками. Продовжуючи рух уже на вулиці В’ячеслава Чорновола водій легковика допустив лобове зіткнення із поліцейським авто «Skoda Rapid», водію якого вдалося зупинити порушника», — описують обставини інциденту в поліції.

Фото: Національна поліція у Рівненській області

Внаслідок ДТП, постраждав 27-річний старший сержант поліції. Його із закритою черепно-мозковою травмою, множинними гематомами та осадженнями госпіталізували до лікарні.

Виявилось, що за кермом «Skoda» був 36-річний мешканець села Залісся, Рівненського району. Він не травмувався та відповідно до розслідування був тверезий.

«Чому так зухвало себе поводив, поліцейським пояснити не зміг. Натомість, сусіди розповідають, що неадекватну його поведінку помітили після автопригоди, в яку потрапив чоловік, будучи за кордоном», — йдеться у повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило травми середньої важкості). За скоєне водієві загрожує штраф до 85 тис грн.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також