Масовий збій у Дії: під час трансляції фіналу нацвідбору на «Євробачення» 2024 стався збій

Окрім того, що люди не могли проголосувати, були проблеми навіть з відображенням документів. Станом на зараз заявляють, що проблему усунули

Фото ілюстративне

В застосунку «Дія» стався масштабний збій після початку глядацького голосування в національному відборі на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2024». Про це повідомляє застосунок.

Так, о 21:29 «Дія» повідомила, що голосування буде продовжено, щоб усі встигли віддати голос за фаворита Нацвідбору Євробачення-2024.

А в 22:30 ведучі повідомили у прямому ефірі, що фахівці Мінцифри ще працюють над відновленням роботи застосунку і імʼя переможця сьогодні не буде відоме.

У зв‘язку з навантаженням голосування стало тимчасово неактивне, відповідно, результати відбору планують оголосити сьогодні 4 лютого.

Окрім голосування, в людей була проблема з відображенням деякими документів, зокрема, водійськими правами, техпаспортом на транспортний засіб.

 У багатьох людей з якихось причин змінилася марка автомобіля, відображалися чужі дані.

Станом на зараз, повідомляється, що знову є можливість проголосувати за фаворита з фіналістів Нацвідбору Євробачення-2024.

Читайте також: стали відомі імена 10 фіналістів нацвідбору на Євробачення-2024

У неділю, 4 лютого, о 19:05 планується закрити лінії для голосування та оголосити результати Нацвідбору.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також