Масштабна автотроща у Києві: на одному проспекті не розминулось сім автівок (фото, відео)

dtp_brovarskoy-3-of-6 (1)
dtp_brovarskoy-3-of-6 (1)

У понеділок, 18 лютого, у столиці України, на Броварському проспекті, сталася масштабна ДТП, з участю семи автомобілів. На ділянці дороги зіткнулися «Daewoo Lanos», «ВАЗ 2106», «Suzuki Grand Vitara», «ЗАЗ Forza», «Hyundai», «Honda Civic» і ще один «Lanos». У результаті аварії, як пише «Інформатор», постраждали 2 людини.

Перша ДТП трапилася сьогодні, близько 07:00 год. Як стало відомо з місця події, тут зіткнулися «Daewoo Lanos» та «ВАЗ 2106». За словами учасників автопригоди, перші машини не розминулися через слизьку дорогу. «Шістка» рухалася у бік станції метро «Лівобережна». «Lanos» прямував їй назустріч, але автомобіль занесло, у результаті чого сталося зіткнення. Після удару «Жигуль» повернувся в свою смугу і вилетів з проїжджої частини.

Через кілька хвилин «Suzuki» також занесло на проїжджій частині, через що автомобіль влетів у стовп та виїхав за межі дороги. Відразу після цього «Forza» в’їхав боком у зустрічний «Hyundai». Слідом прямував автомобіль «Honda», водій якого загальмував, щоб уникнути зіткнення. Через це водій «Civiс» знизив швидкість і ззаду в нього влетів ще один «Lanos».

У результаті аварії, постраждав водій «Suzuki» і пасажир останнього «Lanos». Їх госпіталізували в лікарню.

Через ДТП, утворився масштабний затор, але прибулі на місце патрульні розвантажили рух і почали оформляти аварії.

На місці масштабної столичної ДТП також працювала слідчо-оперативна група. Деталі події з’ясовуються. 

[gallery link=«file» ids=«106926,106923,106925,106922,106924,106928»]

varta1.com.ua: Новини