Матір зі співмешканцем розбещували та ґвалтували дітей: столичні правоохоронці провели затримання (ВІДЕО)

Розбещували та ґвалтували дітей, заробляючи на порноконтенті

Скріншот відео нацполіція України

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігурантів справи у розбещенні та ґвалтування дітей. Затримано матір та її співмешканця, яким загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України 27 січня.  

«Працівники Департаменту міграційної поліції, спільно зі слідчими Деснянського управління поліції столиці, за процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури затримали зловмисників, які вчиняли злочини відносно малолітніх дітей», — повідомили в поліції 

Інформація про розповсюдження порноконтенту з участю хлопчика та дівчинки у всесвітній мережі Інтернет надійшла від правоохоронних органів Австралії.

«Поліцейські встановили особи дітей та те, що розбещували та ґвалтували малолітніх, 2008 року народження, рідна мати та її співмешканець, який знімав все це на відео. Створений платний контент складався із серії фото та відео матеріалів з ознаками дитячої порнографії», — повідомили у поліції. 

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що ґвалтування та розбещення відбувалось з 2018 року та в різний час доби.

Вчора, 26 січня, із залученням бійців полку спеціального призначення поліцейські провели обшук в будинку фігурантів, де було вилучено відеофайли, банківські картки, мобільні телефони, комп’ютерна техніка, особисті речі фігурантів, які вони використовували для створення порнографічних матеріалів. 

33-річну жінку разом зі співмешканцем затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дітей направлено до соціальної служби у справах неповнолітніх. Наразі, з ними працюють психологи.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також