Майже 16 млн грн: на Львівщині арештовано чергову партію майна, яке намагались приховати брати держзрадників Медведчука та Козака

Рішення стосується майна підприємства «Бетонбуд»

Завдяки Служба безпеки України 18 вересня 2024 року суд наклав арешт на нововиявлені майнові комплекси Сергія Медведчука та Богдана Козака, що на Львівщині. Вартість арештованих активів становить майже 16 мільйонів гривень. Про це повідомила пресслужба СБУ у Львівській області.

Рішення стосується рухомого та нерухомого майна підприємства «Бетонбуд», яке рідні брати екснардепів-зрадників намагались приховати від фіскальних органів.

Мова йде про необліковану матеріально-технічну базу підприємства - обладнання для виробництва бетону, ангар для зберігання сипучих матеріалів, а також складські та офісні приміщення.

Тепер вказане майно буде передано до Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Нагадаємо, що за матеріалами СБУ Сергій Медведчук і Богдан Козак вже отримали підозри у причетності до фінансових махінацій на шкоду Україні.

Завдяки втручанню СБУ схему було викрито та зупинено.

Читайте також: скандального львівського бізнесмена Сергія Дядюшка запідозрили у співпраці з Віктором Медведчуком

А згодом відбувся й арешт їх майнових комплексів вартістю понад 600 млн грн, яким брати держзрадників володіли на Львівщині

varta1.com.ua: Новини

Коментарі