Майже 30 мерів європейських міст готові допомагати у відновленні інфраструктури України — Кличко (ФОТО)

Мер Києва спілкувався з ними в режимі онлайн-конференції

ФОТО: Віталій Кличко

Мер столиці України Віталій Кличко поспілкувався у онлайн-конференції з 30 мерами європейських країн.

Про це повідомив Віталій Кличко на своїй сторінці у «Facebook».

«Сьогодні поспілкувався в режимі відео-конференції з мерами майже 30 міст із тих, що входять до Асоціації Європейських міст при Єврокомісії (EUROCITIES). Усі мери наголосили на політичній підтримці України та її боротьби за свою незалежність і свободу. Висловили повагу і захоплення відважністю і героїзмом українців. Європейські колеги підкреслили, що і надалі допомагатимуть Києву та Україні. А також, зокрема, висловили готовність допомагати у відновленні інфраструктури, яку сьогодні руйнує і знищує російська армія. Переконаний, ми переможемо і відбудуємо наші міста і нашу країну», — написав мер Києва.

Він повідомив, що у конференції взяли участь Даріо Нарделла — мер Флоренції, який є президентом EUROCITIES, мери, зокрема, Осло, Мілана, Парижа, Лейпцига, Ротердама, Стокгольма, Барселони, Брюселя, Тулузи, Таліна, Відня, Варшави та інших міст.

«Ці міста сьогодні надають допомогу українським переселенцям, збирають і відправляють у нашу країну гуманітарну допомогу, ліки, товари першої необхідності», — доповнив Кличко.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також